Jeg Bestod!

Som overskriften tilsier så bestod jeg medikamentregne testen! På første forsøk som planlagt, såklart.

Er utrolig stolt over meg selv, jeg har ikke noe mattematikk hode. Jeg fikk en 3er i S-Matte på videregående og Jeg hadde bedre karakter i P-Matte som jeg hadde første året, men så er det to veldig forskjellige mattematikk former. 

Dagen av testen var jeg skikkelig forberedt, så forberedt jeg kunne bli! Jeg følte meg spendt og hadde litt nerver, men ikke mer enn at det bare er sunt og skjerper fokuset. Klasserommet vi skulle ha testen på holdt til på teorifagbygget. Ikke en vanlig plass for oss helse-folk, så føler meg ikke helt hjemme der. Den brae tingen var derimot at vi hadde hatt en medikamentregning time der fra før, og det hjelper på, for da "kjenner" en liksom klasserommet og det blir ikke så nytt. 

Dagene etter det kurset til Arvid om eksasmensmestring, som jeg nevnte litt om i dette innlegget, har vært fantastisk! Vi fikk et ark med -positive affirmasjoner- heter det, på ene siden og en for å forbedre selvtilitt på andre siden. Nøkkelen er å lese dette før man legger seg på kvelden og når en står opp på morgenen. Det for å ''programmere sinnet ditt'' til å tenke mer positivt for å på den måten utstråle positivitet, smile mer, bli mer fornøyd med livet og lære seg at en klarer faktisk å kontrollere situasjoner hvor en føler seg stresset eller i hverstefall angsten tilsetter seg. 

Har hatt det så bra disse dagene etter det kurset. Onsdag når prøven var kunne ikke mestringsfølelsen være mer på topp, jeg hadde en fantastisk følelse og ''visste'' inni meg at det jeg hadde gjort var rett. Jeg var fokusert.. Treningsøkten gjenspeilte følelsen etter testen, og det merkes i dag for å si det slik. Tok litt av kan en vell si. hadde kanskje en liten følelse av uovervinnelighet. I tillegg vant Manchester United kampen mot Benfica på kvelden og med DET målet av Rashford. What a day, huh? 

Dagen i dag var omså like fantastisk. Jeg hadde et møte med læreren ang arbeidskravet som holdes på med nu, klokken 10:00 så jeg måtte ta bussen som gikk herifra i ni tiden som ikke går til universitetet men til byen så jeg måtte bytte på veien mot byen. Hadde jeg tatt ''10Bussen'' hadde jeg blitt ca ti minutter for sen. Så, jeg gikk på bussen når jeg skulle. I distriktet har man en tendens til å kjenne sjoførene så jeg satt meg framst og pratet med han. Jeg oppdaget at jeg var eneste personen på bussen, luksusproblem, så når vi nermet oss skillet mellom veien til byen og veien til universitetet bestemte han seg for å kjøre meg til universitetet selv slik at jeg slapp å bytte buss! Hvor fantastisk Awesome er ikke det?! Noen fordeler må det jo være å bo i distriktet med begrenset busstilgang. 

Og ikke nok med det, når jeg kom på UiT gikk jeg innom ''pauserommet'' til fysioterapeutene for å fylle vann, og på veien fant jeg 2,- i gangen! Fantastisk! og det andre møtet jeg hadde etter det med læreren var ferdig slik at jeg rakk ett-busse hjem i tillegg! Veldig greit for jeg begynte å få vondt i hodet. Når jeg kom hjem sjekket jeg UiT mailen min etter hvert og der lå svaret på medikamentregningen.

Det var det. Slitent hode i dag så skal krype til køys snart. Har ferdighetstrening i morgen. 

Vi Eksponeres!

 

#ManchesterUnited #UiT #MH #Lykkelig #MUFC #Medikamentregning #Affirmasjoner #Møter #Universitetet #Tromsø #Holmeslet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

futureradiographer

futureradiographer

25, Tromsø

En bogg om livet mitt som radiografstudent, hverdagsutfordringer og eventer som beriker livet mitt.

Kategorier

Arkiv

hits